(+373) 22 46 74 27

Depozitarea şi distribuția cerealelor


Societatea VERO-NADINA S.R.L. este un transportator de încredere al mărfurilor agricole. Livrăm volume semnificative de culturi cerealiere în Moldova și în țările Europei de Est. Societatea deține propriile terenuri însămânțate, precum și toate utilajele și echipamentele necesare pentru creșterea, colectarea, prelucrarea și depozitarea culturilor. Oferim fermierilor autohtoni cereale, semințe și furaj de înaltă calitate.

TRANSPORTAREA CULTURILOR CEREALIERE

Societatea VERO-NADINA S.R.L. dispune de propriul său transport pentru transportarea mărfurilor agricole la distanțe semnificative. Indiferent de condițiile externe, vehiculele noastre ajung întotdeauna la timp, iar deplasarea acestora este controlată prin monitorizare GPS. Vehiculele companiei sunt dotate cu toate echipamentele necesare pentru a asigura livrarea rapidă și atentă a culturilor cerealiere și de boboase. Personalul companiei are mulți ani de experiență în domeniul transporturilor, iar schemele logistice utilizate vă permit să livrați marfă fără pierderi.


CULTIVAREA PRODUSELOR AGRICOLE

Societatea VERO-NADINA S.R.L. a achiziționat 400 de hectare de teren arabil prin intermediul filialei sale GMG CONSULT PRIM. Aici cultivăm cereale și semințe oleaginoase, ne ocupăm de creșterea semințelor, pregătim furaj. Compania investește constant în dezvoltarea activităților agricole, oferind pentru această activitate cele mai moderne utilaje și echipamente.
Metodele noastre de cultivare a pământului și de recoltare se bazează pe experiența fermierilor de frunte în obținerea unor produse ecologice și de înaltă calitate. Facem în mod constant schimb de experiență cu partenerii noștri din diferite țări, studiind posibilitățile de creștere a soiurilor fundamental noi pe pământul nostru. Orientarea companiei asupra respectării maxime a cerințelor de mediu contribuie la popularitatea tot mai mare a produselor companiei în rândul fermierilor moldoveni și străini.


PROPRIUL TRANSPORTOR

Societatea VERO-NADINA S.R.L. deține propriul transportor din anul 2017. Acesta asigură recepționarea, prelucrarea, uscarea și depozitarea culturilor cerealiere. Transportorul este proiectat pentru 16 tone de produse, inclusiv rapiță, grâu, orz, soia, floarea-soarelui, porumb și alte culturi. Transportorul este asociat unui laborator, unde sunt studiate metode noi de selecție a culturilor și de combatere a bolilor plantelor.
Procesele de producție ale acestui transportor se desfășoară cu ajutorul celor mai moderne echipamente. Controlul automat asupra proceselor de prelucrare și uscare vă permite să economisiți la maxim proprietățile utile ale produselor prelucrate. Modul de depozitare a produselor respectă pe deplin standardele internaționale de calitate, ținând cont în mod obligatoriu de caracteristicile unui anumit soi.


CONFORMITATEA CU STANDARDELE MONDIALE DE CALITATE.

Ca și în alte domenii ale activității noastre, ne ghidăm de prevederile standardelor internaționale de calitate ISO9001: 2015, ISO14001: 2016, ISO45001: 2018 în dezvoltarea sectorului agricol. Întregul proces de producție, de la pregătirea terenului până la recoltarea și prelucrarea ulterioară, depozitarea și transportarea, se desfășoară în strictă conformitate cu documentația de specialitate. Le oferim fermierilor care achiziționează semințe, furaje combinate și alte produse agricole de la noi recomandările necesare privind utilizarea acestui produs, depozitarea relevantă a acestuia și, dacă este necesar, cultivarea în condiții speciale.