(+373) 22 46 74 27

Depozitarea gazelor lichide


Societatea VERO-NADINA S.R.L. dispune de propriul depozit pentru păstrarea gazului petrolifer lichefiat (GPL). Păstrăm cu responsabilitate până la 200 m3 de combustibil destinat pentru alimentarea vehiculelor. Echipamentul tehnic al depozitului respectă standardele europene de siguranță. Din depozitul nostru, gazul lichefiat este livrat benzinăriilor din toată Moldova.

DEPOZITUL MODERN DE PĂSTRARE RESPONSABILĂ A GAZULUI GPL

Primi și păstrăm în depozitul VERO-NADINA S.R.L. gazul petrolier lichefiat (GPL) care este livrat în Moldova din România, Belarus și altor țări. Zona depozitului este dotată cu drumuri de acces rutier și feroviar, precum și o rampă care vă permite să alimentați până la 20 de mașini simultan. Cântarul modern de camioane și cel feroviar instalate în depozit afișează cantitatea de gaz evacuată și livrată cu o precizie înaltă.
Capacitatea de producție a companiei permite descărcarea vehiculelor cu o rapiditate maximă cu respectarea obligatorie a tuturor standardelor de siguranță. Pentru stocarea gazului, sunt utilizate 2 rezervoare cu o capacitate de 50 m3 și 4 rezervoare cu o capacitate de 25 m3. Volumul total de gaz petrolier lichefiat depozitat este de până la 200m3. Cifra de afaceri lunară este de aproximativ 1.000 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL).


LIVRAREA RAPIDĂ A GPL SPRE ORICE BENZINĂRIE DIN ȚARĂ

Depozitul VERO-NADINA S.R.L. este situat în municipiul Chișinău. Schemele logistice bine organizate ne permit să livrăm cu rapiditate maximă volume semnificative de gaz petrolier lichefiat (GPL) către orice benzinărie din Moldova. Cisternele companiei sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru transportul de mărfuri periculoase. Calitatea gazului petrolier lichefiat (GPL) furnizat de la depozitul VERO-NADINA S.R.L. este demn de o apreciere înaltă din partea automobiliștilor autohtoni.