(+373) 22 46 74 27

Servicii de import şi vânzare cu amănuntul


Societatea VERO-NADINA S.R.L. este cunoscută ca unul dintre principalii importatori de produse petroliere și gaze lichefiate în Republica Moldova. Furnizăm benzină, motorină și gaz petrolier lichefiat utilizat în alimentarea autovehiculelor. Calitatea produselor petroliere importate de societatea noastră este estimată la nivel înalt de șoferii a diverse categorii de vehicule.

SERVICII DE IMPORT AL PRODUSELOR PETROLIERE

VERO-NADINA S.R.L. importă lunar aproximativ 4.500 de tone de benzină și motorină în Republica Moldova. Oferim benzină de calitate înaltă stațiilor de alimentare cu carburanți, cu un număr octanic ridicat de 92 și 95, precum și combustibil diesel excelent de standard EURO 5. Produsele petroliere furnizate de noi se caracterizează printr-un conținut scăzut de substanțe nocive emanate în timpul procesării.
Volumul de gaz petrolier lichefiat importat de VERO-NADINA S.R.L este de aproximativ 350 tone pe lună. Societatea dispune de un depozit specializat proiectat pentru depozitarea fiabilă a gazelor importate, cu posibilitatea încărcării și livrării rapide către benzinăriile din țară. Volumul total de rezervoare pentru depozitarea gazului petrolier lichefiat este de aproximativ 200 de tone. Depozitul companiei este echipat cu linii ferate,o rampă de descărcare pentru 20 de vagoane, precum și cântare pentru vehicule de mare tonaj.
Schemele logistice competente ne permit să importăm volume imense de produse petroliere la timp și fără careva pierderi. Combustibilul importat este furnizat în conformitate cu standardele internaționale de calitate aplicabile ISO9001: 2015, ISO14001: 2016, ISO45001: 2018. Utilizăm și autovehiculele proprii pentru transportul pe teritoriul Moldovei, care sunt echipate în conformitate cu categoria de marfă transportată.


COMERȚUL CU AMĂNUNTUL AL PRODUSELOR PETROLIERE

Prin intermediul rețelelor partenere ale VERO-NADINA S.R.L. în Republica Moldova, societatea realizează comerțul cu amănuntul al combustibilului diesel, al benzinei și, de asemenea, al gazului petrolier lichefiat. Livrăm zilnic sute de tone de produse petroliere de înaltă calitate, care au trecut toate etapele necesare de rafinare, către benzinăriile din țară. Vehiculele noastre sunt dotate cu contoare electronice, dispozitive de monitorizare GPS, echipamente pentru încărcarea și descărcarea ecologică a materialelor transportate și alte dispozitive specializate.
Societatea VERO-NADINA S.R.L. se preocupă constant de extinderea capacităților serviciilor și a gamei de servicii oferite, ameliorarea calității serviciilor și a proceselor de producție. Sistemul nostru bine organizat de control și gestionare a produselor petroliere la benzinării contribuie la cea mai rapidă suplinire a volumelor care lipsesc, ceea ce, la rândul său, asigură buna funcționare a clienților noștri. Încărcarea și descărcarea combustibilului importat se efectuează fără a aduce daune mediului.


Vehiculele alimentate cu produsele petroliere importate de VERO-NADINA S.R.L. primesc un stimulent excelent pentru menținerea pe termen lung a performanței lor. Combustibilul furnizat care este vândut prin rețeaua de benzinării respectă pe deplin standardele internaționale de calitate și practic nu diferă de produsele petroliere oferite de benzinăriile europene. Puteți face cunoștință cu calitatea înaltă a produselor petroliere importate de societatea noastră la benzinăriile Petrom Moldova, Rompetrol Moldova, precum și la alți operatori ai benzinăriilor din Republica Moldova.