(+373) 22 46 74 27

Logistică şi transport


Societatea VERO-NADINA S.R.L. este unul dintre principalii importatori de produse petroliere și gaze lichefiate în Moldova. În fiecare lună livrăm mii de tone de combustibil vândut la benzinăriile din toată țara. În plus, transportăm de asemenea o cantitate mare de cereale și de alte culturi, respectând în același timp toate condițiile necesare de transport. Schemele logistice bine organizate ne permit să livrăm orice bunuri cât mai repede posibil și în mod intact.

TRANSPORT PROPRIU PENTRU LIVRAREA A DIVERSE ÎNCĂRCĂTURI

În cadrul istoriei activității sale de peste 20 de ani, VERO-NADINA S.R.L. s-a aflat în extindere și îmbunătățire continuă a propriului parc de autovehicule. Astăzi dispunem de cele mai moderne echipamente auto specializate, dotate cu toate echipamentele necesare pentru transportul mărfurilor din această categorie. Starea tehnică a transportului nostru respectă pe deplin cerințele legislației moldovenești și internaționale.
În fiecare lună importăm aproximativ 4.500 de tone de benzină și motorină și aproximativ 350 de tone de gaz petrolier lichefiat. Cisternele noastre au un grad ridicat de siguranță în conformitate cu standardele internaționale. Încărcarea și descărcarea produselor petroliere și a gazului lichefiat se efectuează fără a aduce daune mediului.
Autovehiculele noastre pentru transportarea culturilor și a altor produse agricole sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o livrare atentă, fără a ține cont de distanță. Conformitatea parcului nostru de autovehicule cu standardul de mediu EURO 6 ne permite să transportăm mărfuri pe drumurile din orice țări. Cea mai mare parte a traficului internațional este situată în Moldova, Ucraina, România și Bulgaria. Toate vehiculele sunt echipate cu senzori GPS, astfel încât să putem determina în orice moment locația exactă a autovehiculelor noastre.


LOGISTICA ȘI STANDARDELE MONDIALE DE CALITATE A SERVICIULUI

Utilizarea metodelor logistice avansate bazate pe utilizarea mijloacelor tehnice moderne ne permite să livrăm bunurile în cel mai scurt timp posibil. Transportul societății VERO-NADINA S.R.L. urmează un program bine definit, evitând staționările și întârzierile nejustificate în cadrul itinerarului. Rutele noastre de transport au fost elaborate de ani buni și sunt cele mai optime. Echipamentele instalate pe vehiculele noastre monitorizează constant starea încărcăturii transportate, excluzând astfel pierderile pe durata transportării.
De o importanță considerabilă este și rapiditatea livrării mărfurilor către clienții noștri. Serviciul nostru propus de administrare a stocurilor de produse petroliere la benzinării asigură clienților noștri volume constante de combustibil și evită întreruperile vânzărilor acestora către consumatorii finali. Cooperarea pe termen lung cu principalii operatori de pe piața produselor petroliere din Moldova, precum Petrom Moldova și Rompetrol Moldova, contribuie la îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre în interesul tuturor clienților noștri.


Politica societății în domeniul logisticii se bazează pe respectarea strictă a standardelor internaționale de calitate ISO9001: 2015, ISO14001: 2016, ISO45001: 2018. Oferim un set complet de documente în conformitate cu legislația țării pe teritoriul căruia circulă rutele noastre de transport de bunuri. Întreaga structură organizațională a logisticii societății VERO-NADINA S.R.L. a fost elaborată ținând cont de monitorizarea continuă care are drept scop îmbunătățirea calității serviciilor furnizate pentru toate categoriile clienților, partenerilor și cumpărătorilor noștri.