(+373) 22 46 74 27
Vero-Nadina

Company

Istoria
Vero-Nadina se specializează în furnizarea de soluții energetice pe piețele țărilor din Europa de Est. În cadrul a celor peste 20 de ani de experiență, am stabilit relații de încredere cu numeroși parteneri din Moldova, Ucraina, România, Bulgaria și alte țări. În Republica Moldova, VERO-NADINA S.R.L dezvoltă o serie de proiecte în alte domenii ale economiei.“

ani experiență

Transport special

2405

Clienți mulțumiți

1200

Onoruri

76

Camioane

3302

IMPORTAREA ȘI VÂNZAREA BENZINEI, MOTORINEI ȘI A GAZULUI LICHEFIAT

Societatea are ca specializare de bază transportul benzinei, motorinei și a gazului natural lichefiat. Capacitatea noastră lunară medie de importare a benzinei și motorinei este de aproximativ 4.500 de tone. De asemenea, importăm aproximativ 350 tone de petrol lichefiat pe lună. Cea mai mare parte a produselor petroliere și a gazului lichefiat este vândută în rețele renumite de benzinării. Partenerii noștri fideli din Republica Moldova sunt companiile Petrom Moldova, Rompetrol Moldova și altele.

SERVICIUL DE TRANSPORT ȘI LOGISTICĂ

Societatea VERO-NADINA S.R.L. dispune de un parc modern de autovehicule pentru diverse destinații. Transportăm mărfuri în Moldova, Ucraina, România, Bulgaria și alte țări. Pe lângă produsele petroliere și gazul lichefiat, transportăm și volume mari de cereale. De-a lungul anilor, schemele logistice bine dezvoltate contribuie la respectarea strictă a termenilor de transportare, fără a ține cont de distanță.
Toate vehiculele VERO-NADINA S.R.L. respectă întocmai standardele europene de transport internațional. Respectăm cu strictețe cerințele ADR, deci avem dreptul de a transporta diverse mărfuri periculoase. Unitățile noastre de transport sunt echipate cu contoare electronice, dispozitive de monitorizare GPS, dispozitive pentru încărcare și descărcare ecologică a materialelor transportate și altor echipamente moderne. Abordarea complexă a furnizării de produse petroliere contribuie la furnizarea de servicii logistice de înaltă calitate pentru gestionarea rezervelor de combustibil la benzinării.

PROPRIUL DEPOZIT DE PĂSTRARE A GAZULUI LICHEFIAT

Societatea VERO-NADINA S.R.L. dispune de propriul depozit la Chișinău, echipat pentru depozitarea responsabilă a gazului lichefiat. Volumul total al rezervoarelor de depozitare este de aproximativ 200 de tone. Cifra de afaceri lunară a gazului petrolier lichefiat este de aproximativ 1.000 de tone. Depozitul este echipat cu șine de cale ferată și o rampă de descărcare care poate asigura spațiu pentru maxim 20 de vagoane, precum și cântare pentru autovehiculele marfare. Pentru transportul extern, sunt disponibile 10 cisterne cu o capacitate de 45 m3. Trei dintre ele sunt echipate cu contoare de ultimă generație. Responsabilitatea înaltă în relațiile cu partenerii noștri contribuie la dezvoltarea continuă a cooperării cu mulți operatori ai rețelelor de benzinării din Republica Moldova.

PRODUCȚIA ȘI PRELUCRAREA CULTURILOR CEREALIERE

Filiala noastră GMG CONSULT PRIM deține 400 de hectare de teren agricol pe care sunt cultivate culturile cerealiere. Societatea dispune de toate echipamentele necesare pentru cultivarea terenului și recoltarea grijulie a acestuia. Produsele societății au drept scop prezentarea pe arena internațională a cerealelor de înaltă calitate cultivate pe pământul moldovenesc.
În 2017, am achiziționat un transportor valid, unde se efectuează recepția,prelucrarea, uscarea și depozitarea culturilor cerealiere. Transportorul are propriul său laborator care monitorizează calitatea produselor și este echipat cu cele mai moderne utilaje.